Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/sites/web/fienenfonsbe/www/util/db.class.php on line 94
Fien en Fons | kinderkleding - communie - lentefeest
Wintercollectie 2017 nu online!
Wintercollectie 2017 nu online!
Nieuwe openingstijden > meer info
Webshop

Stijladvies

Die ene combinatie om uw kind te laten stralen…

Bij elk bezoek aan Fien en Fons, ook zonder afspraak, mag u rekenen op persoonlijk stijladvies voor kinderen. Al onze medewerksters kennen onze collecties door en door. Samen met u zoeken we naar die ene combinatie waarin uw kind er stralend uitziet en zich supergoed voelt. Het liefst verlaten we de gekende ensembles die de merken zelf voorstellen en stellen we vanuit onze personal touch verschillende unieke combinaties voor. Elk kind is anders en verdient kleding die bij hem of haar past.

Zoekt u een specifieke outfit voor een bepaalde feestelijke gebeurtenis of komt u langs voor de dagelijkse garderobe? Fien en Fons is uw bezoekje altijd meer dan waard. Ofwel ontdekt u zelf op eigen tempo onze collecties, ofwel laat u zich voor kleur- en stijladvies vrijblijvend begeleiden door onze gespecialiseerde medewerksters. U kiest!

Alle tijd voor uw kind
We nemen graag alle tijd om uw kind volledig aan te kleden of op zoek te gaan naar dat ene kledingstuk dat perfect bij hem of haar past. We tonen originele en unieke combinaties en laten uw kind passen totdat alles perfect zit. Op een verhoogde catwalk centraal in de winkel krijgt u de mogelijkheid om iedere uitgeprobeerde outfit langs alle kanten te bewonderen.


Privéworkshops op maat

Zoekt u met minstens drie vriendinnen naar een leuke invulling van een gezellige avond? Fien en Fons biedt u de exclusieve mogelijkheid voor een privéworkshop op maat.

Elk thema vullen we naar wens in:

  • Een trouwfeest in het vooruitzicht en willen jullie de bruidskindjes passend kleden?
  • Jullie zoeken tips voor een fantastische communieoutfit?
  • De nieuwe kindercollectie is uit en jullie wensen een persoonlijke presentatie?
  • ...

U mag tijdens de gezellige workshop in onze winkel rekenen op persoonlijk en creatief stijladvies voor uw kinderen. Uiteraard zijn ook uw zonen of dochters zelf meer dan welkom.

Aarzel niet en contacteer ons voor een voorstel op maat. 


Schakel Ann in voor private shopping

Wilt u Ann Schuurmans, oprichtster en zaakvoerster van Fien en Fons, enkele uurtjes helemaal alleen voor u? Schakel haar in als private shopper voor deskundig, creatief en gedurfd stijladvies.

Verschillende formules voor uw kinderen, maar ook voor uzelf zijn mogelijk. Ann gaat geen enkele uitdaging uit de weg en neemt u mee voor een spannende reis doorheen modeland.

  • Aanvullend op het stijladvies voor uw kinderen in onze winkel gaan we samen met u op pad naar andere kleding- of accessoirewinkels voor bijpassende outfits. Zo komen jullie op elke gelegenheid als een stijlvol en creatief geheel voor de dag. Ann garandeert dat het volledige plaatje klopt.
  • Wilt u dat Ann thuis bij u langskomt voor een inspectie van uw kinderkleerkast? Samen bekijken we welke kledingstukken mooi passen bij de stukken uit de nieuwe collectie in onze winkel.

Een ander idee voor private shopping? Prima! Vertel ons wat u wenst en we vullen uw vragen op maat in. Maak hier uw afspraak.

Nieuws

Nieuwe openingstijden

Vanaf september hebben wij nieuwe openingsuren. Naast onze gewone openingsuren zullen wij donderdag open zijn van 12h-20h. Daarnaast zullen wij ook elke eerste en tweede zondag van de maand onze...

> Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze online nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van Fien en Fons via e-mail!

gezinsbond Maak gebruik van
jouw gezinsbondkaart
bij Fien en Fons.